هشتمین همایش بین‌المللی مطالعات میان‌رشته‌ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران

Eighth International Conference on Interdisciplinary Studies in Food industry and Nutrition Science of Iran

ارتباط گسترده بخش صنایع غذایی با تحولات مختلف فنی، علمی، اقتصادی و اجتماعی کشورها  ایجاب می‌کند تا طراحی، توسعه و بهره‌برداری از سیستم‌های نوین و کاربردی به صورت بهینه صورت پذیرد ماهيت فرارشته‌اي این حوزه به عنوان یکی از اصلی ترین و زیرساختی ترین رکن های توسعه یک جامعه ؛ موجب تعريف حوزه های بسياري زيادي در عرصه‌هاي مختلف علمي و صنعتي برای  این فناوری  شده است بر همین اساس مرکز توسعه و گسترش مطالعات میان رشته ای با  تمرکز بر رویکرد های نوین فناوری در توسعه علوم در نظر دارد  بستری  مناسب  جهت  هم اندیشی و تبادل اطلاعات و تجارب علمی و اجرایی فعالان  حوزه  در راستای پیشبرد برنامه توسعه کشور در کارگروه های چند بخشی علوم تغذیه ایجاد نماید

  • تاریخ برگزاری۱۴۰۳-۰۸-۳۰
  • مهلت ارسال اصل مقالات۱۴۰۳-۰۸-۲۰
  • مهلت ثبت نام در کنفرانس۱۴۰۳-۰۷-۲۶
  • محل برگزاریایران - تهران
  • سال برگزاری
  • شناسه ملی این کنفرانس-
  • علوم تغذیه
  • صنایع روغن
  • غنی ­سازی مواد غذایی
توضیحات هشتمین همایش بین‌المللی مطالعات میان‌رشته‌ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران

محورهای همایش:

  •       علوم تغذیه
  •       صنایع روغن
  •       غنی ­سازی مواد غذایی
  •       فرمولاسیون مواد غذایی
  •       صنایع فرآورده ­های لبنی
  •       صنایع فرآورده­ های غلات
  •       امنیت و ایمنی مواد غذایی
  •       بحران آب و صنایع غذایی
  •       صنایع فرآورده­ های گوشتی
  •       صنایع بسته­ بندی مواد غذایی
  •       ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
  •      کشاورزی، فناوری زیستی و صنایع غذایی  
  •       سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  •       میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
  •       روش­ های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  •       مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  •       راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
  •       نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  •       نقش محیط زیست ومنابع طبیعی در امنیت غذایی
  •       غذاهای فراسودمند، پروبیوتیک ها و پری­ بیوتیک ها
  •       کاربرد اسانس­ ها و عصاره­ های طبیعی در صنایع غذایی
  •      و  سایر پژوهش­ های نوین در صنایع غذایی و علوم تغذیه
اطلاعات تماس هشتمین همایش بین‌المللی مطالعات میان‌رشته‌ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران

تلفن دبیرخانه اجرایی: 02122261077 (١٠ خط مستقیم)

واحد پشتیبانی (شبکه های اجتماعی): ٠٩٣٩٩٥١١٠٧٤

رایانامه رسمی رویداد: icf@bcnf.ir

© کلیه حقوق این سامانه متعلق به باشگاه پژوهشگران مهندسی توسعه می‌باشد.