نهمین همایش بین‌المللی مطالعات میان‌رشته‌ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران

Ninth International Conference on Interdisciplinary Studies in Food industry and Nutrition Science of Iran

ارتباط گسترده بخش صنایع غذایی با تحولات مختلف فنی، علمی، اقتصادی و اجتماعی کشورها  ایجاب می‌کند تا طراحی، توسعه و بهره‌برداری از سیستم‌های نوین و کاربردی به صورت بهینه صورت پذیرد ماهيت فرارشته‌اي این حوزه به عنوان یکی از اصلی ترین و زیرساختی ترین رکن های توسعه یک جامعه ؛ موجب تعريف حوزه های بسياري زيادي در عرصه‌هاي مختلف علمي و صنعتي برای  این فناوری  شده است بر همین اساس مرکز توسعه و گسترش مطالعات میان رشته ای با  تمرکز بر رویکرد های نوین فناوری در توسعه علوم در نظر دارد  بستری  مناسب  جهت  هم اندیشی و تبادل اطلاعات و تجارب علمی و اجرایی فعالان  حوزه  در راستای پیشبرد برنامه توسعه کشور در کارگروه های چند بخشی علوم تغذیه ایجاد نماید.

  لذا در همین راستا مرکز توسعه و گسترش مطالعات میان رشته ای دبیرخانه دائمی کنفرانس از کلیه پژوهشگران فعال این حوزه  های تاثیر گذار این بخش برای شرکت در این کنفرانس به منظور هم اندیشی و  ارائه دستاوردهای علمی- پژوهشی نوین خود با محوریت توسعه مطالعات میان رشته ای در محور های کنفرانس دعوت به عمل می آید.

سرافراز باشید 

مرکز توسعه و گسترش مطالعات میان رشته ای

  • تاریخ برگزاری۱۴۰۴-۰۸-۲۹
  • مهلت ارسال اصل مقالات۱۴۰۴-۰۸-۱۰
  • مهلت ثبت نام در کنفرانس۱۴۰۴-۰۸-۲۲
  • محل برگزاریایران-تهران
  • سال برگزاری
  • شناسه ملی این کنفرانسIcf09
  • صنایع غذایی
  • علوم تغذیه
  • سلامت
توضیحات نهمین همایش بین‌المللی مطالعات میان‌رشته‌ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران

    محورهای همایش:

علوم تغذیه

صنایع روغن

غنی ­سازی مواد غذایی

 فرمولاسیون مواد غذایی

صنایع فرآورده ­های لبنی

 صنایع فرآورده­ های غلات

  امنیت و ایمنی مواد غذایی

بحران آب و صنایع غذایی

صنایع فرآورده­ های گوشتی

 صنایع بسته­ بندی مواد غذایی

 ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی

 کشاورزی، فناوری زیستی و صنایع غذایی  

 سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی

 روش­ های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی

 مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی

 راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی

کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا

 نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

 نقش محیط زیست ومنابع طبیعی در امنیت غذایی

 غذاهای فراسودمند، پروبیوتیک ها و پری­ بیوتیک ها

 کاربرد اسانس­ ها و عصاره­ های طبیعی در صنایع غذایی

 و  سایر پژوهش­ های نوین در صنایع غذایی و علوم تغذیه

 

اطلاعات تماس نهمین همایش بین‌المللی مطالعات میان‌رشته‌ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران

تلفن دبیرخانه اجرایی: 02122250313 (١٠ خط مستقیم)

واحد پشتیبانی (شبکه های اجتماعی): ٠٩٣٩٩٥١١٠٧٤

رایانامه رسمی رویداد: icf@bcnf.ir

© کلیه حقوق این سامانه متعلق به باشگاه پژوهشگران مهندسی توسعه می‌باشد.